15 april, 2007

En berättelse från i går

Vi promenerade färdigkostymerade i samlad tropp till Bacchi Wapen för kvällens direktsändning av Bingo Royale. Det var fint i kvällssolen. På vägen mötte vi först en grupp medeltidslajvare och sedan en man i björnkostym. Det kanske kommer bilder på björnen.

Det sista fick vi piffa till i köket. Sätta fast alla hårnålar och säkerhetsnålar och lägga på några extra lager läppstift. Vi är vana vid att kostymera oss väldigt många på en gång på trånga utrymmen så det gick bra. Snart ska vi nog ha en "loger vi minns"-serie här på bloggen.


Vi fick bananer. Och hittade en matchande bil att posera framför. Sjöng "för vi har tagit studenten", och funderade på att hyra en lastbil och ha konserter från flaket i sommar.
Här kommer det nog att komma några bilder på Mona. Vår kärlek verkade nästan lite besvarad. Stor lycka. Vi ska nog utnämna henne till hederssweptie.
Själva programmet kommer ni snart att kunna se här så fort de lyckas lägga upp det. Vi framförde Leila K:s hit Electric. De unga puddingarna i Those dancing days sjöng sin egen hit Hitten. Johanna Koljonen och David Bexelius satt i soffan.
Ja, och sedan sänkte vi en bägare, bland annat i sällskap av Bingo Royals plåtis. Han var glad.2 kommentarer:

Anonym sa...

visst är det sweptaways som är med i vinjetten?
/hanna

The Sweptaways sa...

man kan tro det! det är väl några wannabes.