05 juni, 2007

One-night City Summer Tour


På fredag, den 8 juni, inviger vi sommaren med en stockholmsk enkvällsturné i tre steg. Vi cyklar mellan Medborgarplatsen, Stureplan och Berzelii Park. Här är festivalschemat:

1. KLUBB SOCKERDRICKA

Äntligen kommer vi att kunna se oss själva i ögonen - vi ska sjunga på Kafé 44. Klubb Sockerdricka (som håller till på Kafé 44 på Tjärhovsgatan 44) serverar sockerdricka, smörgåsar och livemusik och här sjunger vi klockan 20.00 ute på gården. Det ryktas att vi ska stå i en sandlåda.
www.myspace.com/sockerdricka

2. RICHE

Det är en klassisk sommartradition att vi sjunger från bardisken i lilla baren på Riche. Förra året skickade folk mobilfilmer på konserten till sina kompisar som slängde sig i taxi för att hinna dit. Var där från början i stället - klockan 21.15 klättrar vi upp bakom baren för en kort och exklusiv konsert.
Lilla baren på Riche på Birger Jarlsgatan 4.


3. HANOI BY NIGHT

När vi har sjungit färdigt firar vi med att vara kuttersmycken på premiären på Första hjälpens nya klubb på Chinateatern, som ska bli en "orgie i postkolonial euro-asiatisk romantik, trash, glamour, svett, glitter och vansinne", där The Field spelar live och Staffan och Ville spelar skivor medan vi hänger och dansar. Öppet 22.00-3.00, på Chinateatern i Berzelii Park.
www.myspace.com/hanoibynightPS. Är du inte i stan på fredag kan du satsa på våra festivalkonserter i stället: Hultsfred (17.10 den 15 juni), Arvika (13.00 den 12 juli) och förhoppningsvis vår favoritkonsthall Alma Löv (den 13 juli).

4 kommentarer:

finare & vinare sa...

Kuttra-å-kuttra & kuttersmycken...
Akta så att Fröken inte kommer dit som en arg & sur propp i festprotokollet...

No one puts Sweptaways in the kutter-corner!

/Fr.

The Sweptaways sa...

men ett litet kuttrasju säger vi väl inte nej till?

Anonym sa...

På klubb sockerdricka ryktas det om att ni ska köra fågeltema:)och för att förstärka sandlåderyktet bifogas en liten länk från förra gårdsspelningen på sockerdricka.

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.myvideos

/Klubb sockerdricka

The Sweptaways sa...

kvitter