29 maj, 2013

The Sweptaways i baren på Bonniers KonsthallVälkommen på en after work-kväll i försommarens tecken på Bonniers Konsthall!

Vi bjuder på The Sweptaways samt Maja Gunns nya bok ”If you were a girl I would love you even more”. Självklart är utställningen öppen – för kvällen ända till 20.00 – så passa på att se Jeppe Heins utställning ”Ett leende till dig”.

FRI ENTRÉ!

Här hittar du Facebookeventet

Program
17: Baren öppnar och fri entré till utställningen.
18.30: Samtal mellan Maja Gunn och Louise Wallenberg (Centrum för Modevetenskap, Stockholms Universitet) samt läsning ur boken ”If you were a girl I would love you even more” (på engelska)
20: LIVE! THE SWEPTAWAYS!
21: The End.

I baren på Bonniers Konsthall
Sista torsdagen i varje månad har Bonniers Konsthall öppet till kl 21. Vi bjuder på dj:er, konserter, performance och bra priser i baren. Utställningen har extra öppet, fram till kl 20, och våra värdar ger introduktioner varje halvtimme. Fri entré!

The Sweptaways är tjugo kvinnor som har sjungit körpop sedan 2003, iförda tematisk kostym. Gruppen har samarbetat med artister som Robyn, Howlin’ Pelle, Jens Lekman och Marit Bergman, och uppträtt på svenska klubbar, barer och festivaler i tio år. 30 maj gästar de baren på Bonniers Konsthall och utlovar smakprov från kommande albumet ”Framtiden”.

Maja Gunn är mode- och kostymdesigner. Hon har magisterexamen från både Konstfack och Stockholms universitet och är idag knuten till Borås textilhögskola där hon doktorerar i konstnärlig forskning. Publikationen ”If you were a girl I would love you even more” är del av hennes forskning. Boken är formgiven av Joel-works. Passa på att få ett eget ex till specialpris kvällen till ära.

Inga kommentarer: