08 december, 2007

Christmas party-releasefesten på Allmänna Galleriet

Vi firade som sagt vår andra jul-ep A christmas party with The Sweptaways & friends i förrgår, med konsert och festAG, som skrudats i specialgjord dekor (design: Ellen von Zweigbergk).

Performanceartisten Henrik Stenberg var vårt ljuvliga enmansförband, som spelade på två flöjter samtidigt iförd medeltidspuffbyxor. Vi sjöng sedan våra två nya jullåtar Christmas party (nyskriven för oss av Sophie Eklöf) och Lady december (Concretes) samt The worlds greatest (R Kelly), I've got your man (Lady Saw) och Electric (Leila K). Allra sist fick vi upp en tomteröd Marit Bergman - hemlig gästartist och julklapp - på scenen och rev av Christmas party en gång till ihop, så som vi gör den på skivan.

Vi frossade i temat tyrolerjul i Twin Peaks och kunde skryta med till exempel en hel del heta tyrolerbruttor, kanske tre log ladies, en rutig artonhundratalslärarinna med renhorn, en jätte/dvärg och en Bob.

Tack alla underbara människor som fyllde stället ända ner i trappan, som skrek och log och glittrade, det var grymt att sjunga för er och vilken bra fest det blev efteråt.5 kommentarer:

The Sweptaways sa...

HAHAHAHAHAHAHAHA nu fattar jag vad Pernilla håller på med! AHAHAHAHAHAHA.

Erica och Emma, ni ser ut som högst 14. Underbara. Gå genast och hyr 200 cigarettes och identifiera er med Christina Ricci.

Jag gillar nya trrenden att hålla fram något. Ett äpple. En kotte. En uggla.

Men var är alla logladies? Jag hade velat vara det och är därför väldigt nyfiken på de som tog steget.

/Maud

Anonym sa...

Maud! jag ville ju att du skulle vara agent cooper!

/Bob

The Sweptaways sa...

Men det är jag ju varje dag.

/Maud

Anonym sa...

jo, det är klart. tänkte inte på det.

Anonym sa...

Tänk lite på det då.