05 december, 2006

Vi gästar Richard Reaghs releasekonsert på Zita den 13 decemberRichard Reagh släpper albumet Is this the blues I'm singing? (This Is Pop/Border) nästa vecka och ger en "once in a lifetime live concert" på Zita nästa tisdag, den 13 december. Det blir blås och stråkar - och körsång av The Sweptaways!

18.30 "champagne welcome", 19.30 konsert, sedan efterfest i baren med gäster bakom skivspelarna.

Kalaset är gratis men man kan ändå reservera plats om man vill: www.zita.se eller richard@reagh.net

Köp albumet på plats eller förbeställ här.

Året är 2003.
Richard Reagh har flyttat från Vancouver till Stockholm. Han spelar in mästerverket Colour of the birds medan han arbetar övertid på Konsum för att försörja sin dotter. Outlaw växer sig till en smärre succé på klubbarna runtom på Södermalm i Stockholm - och i vardagsrummen i många bostadsrätter i samma stadsdel hörs under några månader ljudet av kompduon ww2nbs taktfasta pappersrivande från dyra stereoanläggningar.

Idag skriver vi 2006. Det är de sista dagarna av ett år fyllt av ... ja, vadå? Någonting har saknats. Någonting med själ, svärta, djup, hjärta men ändå fyllt av humor och lätt skruvad galenskap. Luciatisdagen den 13 december har du möjlighet att få allt detta.

På biografen Zita ger Richard Reagh uruppförandet av Is this the blues I'm singing? (This Is Pop/Border), en musikalisk enaktare i popmusikens tecken. Richard förstärks av blåsare, en stråksektion samt den moderna damkören The Sweptaways. Det älskvärda mysteriet från Värmdö vänder in och ut på sig själv och popmusikens fundament.
Välkomna!


Inga kommentarer: